Kačeří příběhy – první video

Vyrostla na nich celá jedna generace. Teď je možné, že na nich vyroste celá jedna další. Strýček Skrblík, jeho tři nezbední synovci, chaotický pilot Rampa i kačer Donald. Studio Disney obnovilo oblíbený seriál, který bavil nejmenší diváky. Včera zveřejnilo první video, odhalující nejen novou animaci.

Původní seriál skládal dohromady několik žánrových prvků, od indianajonesovského dobrodružství, přes gangsterku, gotický horor, western, sci-fi, fantasy, detektivku…jakýkoli žánr vzpomenete, objevil se v Kačeřích příbězích. Nové video slibuje právě onu porci dobrodružství, na jakou jsme byli jako diváci zvyklí.

Lakomého miliardáře se smyslem pro dobrodružství Skrblíka dabuje David Tennant. Je zvláštní, že potřetí hraje v seriálovém revivalu, jehož předchůdce nastavil laťku dost vysoko (nejdřív obnovený Doctor Who, potom zatím poslední seriálové Želvy ninja). V prvních dvou případech to byly dobré seriály, které na své předchůdce více než důstojně navazují. Snad se zadaří i napotřetí. To ostatně uvidíme letos v létě.

Březen 3, 2017

Štítky: , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *