Lost in Space – restart kultovního sci-fi seriálu se představuje v prvním teaseru

Slavný rodinný seriál o tom, že rodinné problémy jsou mnohem zábavnější, když se odehrávají na vesmírné lodi, se po 53 letech vrací na televizní obrazovky.

Pamatujete si na seriál Lost in Space? Rodina Robinsonů, která cestuje vesmírem ke vzdálené planetě, náhle nečekaně uhne z kurzu a snaží se přežít v hlubokém kosmu, zatímco je ochraňuje chrabrý pilot West a oddaný robot a klacky pod nohy jim hází zlotřilý doktor Smith. Nejspíš nepamatujete, protože tahle rodinná space opera z šedesátých let u nás nikdy neběžela. Mohli jste ale vidět filmovou adaptaci z roku 1998, v níž hlavní role vytvořili William Hurt jako hlava rodiny a vůdce výpravy John Robinson, Matt LeBlanc jako drsňácký voják West (jo, Joey z Přátel hrál drsňáckého vojáka), a role padoucha Smitha se ujal Gary Oldman, který měl v té době na zloduchy monopol. Film to byl trochu bizarní, ale poměrně zábavný, a do dějin vstoupil jako první film, který z žebříčku návštěvnosti sesadil Titanic. Seriál byl málem restartován v roce 2004, ale zůstalo jen u špatně přijatého pilotního filmu, režírovaného Johnem Woo. Nyní se objevil teaser na další pokus, a jak jinak než od Netflixu.

Teaser sám o sobě toho moc neříká, je to spíš lehké uvedení do fikčního světa, kdy je potřeba zachránit lidstvo přemístěním do jiné hvězdné soustavy. V závěru teaseru popatříme na titulní rodinu Robinsonových, která se chystá k odletu. Mírně patetický voice over a lacině digitální prostředí příliš důvěry nebudí. S bližšími dojmy ale budeme muset počkat na konkrétnější trailer, nebo ideálně na celý seriál.

Únor 22, 2018

Štítky: , ,
  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *